VR-Producties Devices

VR-Producties heeft meerdere VR Devices, de meest bekende is de Oculus Rift. Daarnaast hebben wij ook diverse mobile devices waaronder de Samsung Gear VR en de VR One.

Oculus Rift CV1

De Oculus Rift is de eerste virtual reality-bril die doet wat hij belooft. Dat verklaart meteen zijn immense populariteit.

De VR-bril begon als onbereikbare gadget, bekend van TV. Geleidelijk werd hij geintroduceerd op beurzen en congressen. 

VR-producties.nl maakt het u makkelijk om klanten naar uw stand te lokken.

Huur de Oculus Rift nu bij VR-Producties!Microsoft Hololens

Als virtual reality bedrijf maken wij een uitzondering om ook de Microsoft Hololens in ons assortiment op te nemen.
De Microsoft Hololens is de eerste self-contained, holografische computer die het mogelijk maakt om high definition hologrammen te bewonderen.

Het beste device op het gebied van augmented reality!

Huur de Microsoft Hololens nu bij VR-Producties

 

HTC Vive

Naast de Oculus Rift is de HTC Vive de meest bekende virtual reality bril.
De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde als de Oculus Rift, het grote voordeel zijn de extra camera's die worden geleverd hierdoor kan je letterlijk en figuurlijk in een virtuele wereld lopen. Ook voor dit device hebben wij diverse demo's.

De controllers van De HTC Vive zorgen voor de nodige interactie. 

Huur nu de HTC Vive bij VR-Producties!

Product Samsung GEAR VR

Het broertje van de Oculus Rift is de Gear VR. Beide komen uit de befaamde stal van Oculus en laten iedere gadgetliefhebber en gamer watertanden.

Ook softwareontwikkelaars omarmen het nieuwste speeltje van Oculus. Liepen ontwikkelaars voorheen nog tegen de technologische grenzen van de devices aan, met de Rift en de Gear VR zijn werkelijk alle beperkingen verleden tijd. Spetterende, levensechte games die je versteld laten staan zijn het gevolg.

Huur de Gear VR nu bij VR-Producties!
 

Google Cardboard

De Google Cardboard is een kartonnen virtual reality bril die je kan laten bedrukken met je eigen logo en tekst, deze goedkope versie wordt veel weggegeven aan klantenrelaties. 

VR-Producties maakt ook mobiele applicaties, zowel 3D modelling als 360 graden video's die te bekijken zijn met de Google Cardboard.

Bedrukken?

Bij VR-Producties.nl is het mogelijk om uw Google Cardboard te bedrukken met uw eigen logo.