VR-Producties Diensten

VR-Producties is een creatieve duizenpoot in de wereld van Virtual Reality. De software die wij ontwikkelen is van superieure kwaliteit en vindt zijn uitweg in elke denkbare branche: Van de entertainment-industrie tot aan de zorg: Als puur vermaak en als hoogwaardige trainingssimulatie. 

Ook verhuren wij VR-devices, waarvan de Oculus Rift de bekendste is. 

3D VR applicatie maken

Loop nu door uw eigen 3D 360 wereld

3D VR applicatie maken
Als iets niet gefilmd kan worden kies je voor 3D animatie, denk bijvoorbeeld aan een sluizencomplex dat in 2025 pas wordt gebouwd. Aan de hand van tekeningen van de architect kunnen wij een 3D omgeving maken en plaatsen in een virtual reality omgeving. Met een VR bril ervaar je alsof je echt in die omgeving staat.

Op beurzen wordt ook veel gekozen voor de 3D animatie, zo hoeft u niet de halve fabriek mee te nemen maar bouwen wij deze na in 3D en projecteren dit in een VR Bril. Op deze manier trekt u bezoekers naar de stand en laat u op een innovatieve manier uw product of dienst zien.

Laat uw publiek kennis maken met een 3D 360 graden animatie productie om uw product of dienst op een zeer innovatieve manier te promoten.

Eigen applicatie laten maken?

360 Graden filmen

Maak kijkers onderdeel van jouw film

360 Graden filmen
Met de komst van de VR brillen is het nu mogelijk om in 360 graden een video te bekijken.
Nog voordat VR een hype werd waren wij al bezig met 360 graden producties.

Van het Anne Frank Huis tot Heineken en van Afro Jack tot Shell, met onze 360 graden camera kunnen wij elke omgeving helemaal vastleggen. Niet alleen in 360 graden maar ook boven en onder filmen wij zodat je echt het gevoel hebt dat je in de film zit.
Wij kunnen de gehele productie verzorgen van script schrijven – filmen – stitchen – editen- voice over eronder plaatsen tot oplevering op diverse platformen waaronder YouTube, Facebook en uiteraard alle VR brillen.

Graag komen wij met u in contact om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

360 graden film laten maken?

Mobiele app ontwikkelen

360 graden video in een app

Mobiele app ontwikkelen
Met een mobiele app kunt u nu al uw klanten laten genieten van uw 360 graden productie!
Deze app biedt de mogelijkheid om de 360 graden film in VR modus te bekijken of in 2D te bekijken maar dan kunt u uw mobiel ronddraaien.

De app is geschikt voor IOS (Apple) en voor Android.
Naast het bekijken van de 360 graden productie is het mogelijk om nog veel meer opties toe te voegen aan uw app, denk aan een agenda functie of een functie die uw bedrijf omschrijft.

Wees uniek en kies voor een eigen app. 

Mobiele app laten ontwikkelen?