VR-Producties Voorbeelden

VR-Producties ontwikkelt Virtual Reality applicaties voor de Oculus Rift maar ook voor mobile devices. Hieronder vindt u een selectie van opdrachten die wij voor opdrachtgevers hebben gemaakt. Meer werk op aanvraag. 

Icon Yachts

Voor Icon Yachts hebben wij een nieuw te ontwikkelen Super Yacht nagebouwd in 3D VR.
De eigenaar van het schip kon op deze manier zijn nieuwe Schip bewonderen.

Daarnaast wordt deze VR film ook op beurzen getoond. 

HHNK Dijkdoorbraak

Voor HHNK hebben wij een virtual reality 3D film gemaakt waarbij wij de binnenplaats van een museum in Texel hebben nagebouwd. In deze film is een dijkdoorbraak te zien waarbij HHNK de nadruk willen leggen om mensen bewust te maken dat wij onder zeenieveau leven. Ook wordt uitgelegd hoe te handelen wanneer een dijkdoorbraak plaatsvindt. 

Nissan 360 graden VR applicatie

 Met een slogan als: "Innovation that excites" is een normale uitnodiging voor je evenement niet genoeg. Nissan heeft er voor gekozen om hun genodigden op een creatieve manier uit te nodigen, door bedrukte Cardboards op te sturen met deze video. 


Philips IC 360 VR applicatie

 Voor Philips Healthcare hebben wij deze 360 graden 3d VR applicatie gemaakt. In deze video word je wakker als een patient in een Intensive care zoals die op het huidige moment is, na enige tijd in de video word je wakker na een operatie in de Intesive care zoals Philips het zou willen. Philips gebruikt deze video voor zowel verkoopdoeleinden als op beurzen en evenementen. Dit is een geanimeerde video waar een ruimte is gecreëerd die nog niet bestaat.

Tremco Illbruck VR 360 experience

Voor Tremco Illbruck hebben wij een 360 graden VR applicatie gemaakt. Tremco Illbruck wil op een innovatieve manier aan hun (potentiele) klanten laten zien wat hun producten voor de consument kan betekenen, hiervoor is virtual reality uitermate geschikt. In de geanimeerde 360 graden video zie je wat voor invloed de leeftijd van een gebouw op de kwaliteit heeft, Tremco Illbruck haar producten zorgen voor kwaliteitbehoud van deze woningen. In de 360 graden video is te zien hoe de woningen verouderen naarmate de jaren vorderen, Tremco Illbruck kunnen deze veroudering tegen gaan. Tremco Illbruck heeft deze video onder anderen ingezet als marketingtool op beurzen.


Dual Inventive 360 vr applicatie

 Dual Inventive is een innovatief bedrijf die gelooft in de ontwikkeling en benutting van 'het spoor' als vervoersmodaliteit voor de toekomst. 

Voor Dual Inventive hebben wij zowel 360 graden video's als VR animaties gemaakt. Dit is de eerste video dat gemaakt is, in de toekomst zullen er meerdere volgen. Dual Inventive laat deze video aan klanten zien en nemen de video's mee naar beurzen.


Eurofins 360 graden

Eurofins is een labratoriumorganisatie die zich bezighoudt met bodemonderzoek. Voor hen hebben we een video gemaakt waarin je een kijkje neemt in hun organisatie. Deze video is zowel gefilmd als geanimeerd. 

Anthony Veder

 Anthony Veder is een vooruitstrevend bedrijf die gespecialiseerd is in het vervoeren van vloeibaar gas. Voor een 360 graden video zijn wij afgereisd naar Noorwegen om met een gastanker naar Rotterdam te varen. Deze 360 graden video geeft je een kijkje hoe het is om met een grote gastanker mee te varen. Voor ons een gave ervaring met een leuk resultaat!

Ministerie van Infrastructuur Amsterdam Lock Project Oculus Rift

Voor het Ministerie van Infrastructuur hebben wij het sluizencomplex in IJmuiden nagebouwd. In deze applicatie laten we de oude situatie zien en de nieuwe situatie. Wij hebben alles 3D gemodelleerd en hebben gewerkt in de Unreal Engine.
Deze applicatie wordt vaak getoond bij innovatiedagen bij de Rijkswaterstaat waarbij Rijkswaterstaat onze Oculus Rift sets huurt. 

Standic VR experience

Voor Standic hebben wij een 3D VR experience gebouwd. De tankterminal hebben wij nagebouwd in 3D. In deze experience beleef je het gehele werktraject bij Standic. Van het schip tot door de buizen tot naar de tank. Deze experience wordt grotendeels ingezet op beurzen. 

Remy van Kesteren 360 graden videoclip

 In opdracht van Universal Music hebben wij deze 360 graden videoclip voor Remy van Kesteren gemaakt. 

Remy van Kesteren is een wereldberoemde Nederlandse harpist, vele zullen hem ook kennen van het veel bekeken programma "Wie is de mol". Toen hij zijn nieuwe nummer "Aerial" schreef had hij een verhaal in zijn hoofd, dit verhaal hebben wij in 360 graden vastgelegd. De videoclip is gefilmd op mooie plekken in Amsterdam waar onder andere gebruik gemaakt is van een drone.

Anne Frank Huis 360 video

Wij hebben voor het Anne Frank Huis een bijzonder project gemaakt. Een 360 graden tour door het achterhuis van het Anne Frank Huis. Mensen die minder valide zijn kunnen niet alle trappen op in het achterhuis wat een rondleiding voor hen onmogelijk maakt. Minder valide kunnen plaatsnemen in het restaurant en met een Virtual reality bril kunnen zij de tour alsnog beleven. Het is een razend succes en er volgen in de toekomst nog meer films.