Beat Saber release

Beat Saber

Een van onze meest gespeelde en meest verhuurde VR-game voor evenementen en beurzen is de Beat Saber: een muzikale game waarbij je op de maat van de muziek blokken in de juiste richting moet raken. De game is al een tijdje op de markt, maar er was nog geen muziekpakket. Volgende week, op 14 maart, is de release.

Beat game release

Het bedrijf kondigde het nieuws aan via Twitter. Hoewel het muziekpakket echte DLC (downloadbare content) zal zijn, zegt de studio dat er al een paar gratis nummers zijn die bijna klaar zijn. Beat Games houdt zijn mond over verdere details, dus we kunnen niet zeggen hoeveel nummers of tegen welke prijs.

VR vernieuwing voor de experts

Beat Saber is echt een spel voor in de pauze, dé sing-dance equivalent voor de WII. Hoewel hij in de smaak bleef vallen bij zijn liefhebbers, waren het steeds dezelfde voorraadnummers die bespeeld werden. Met de nieuwe reeks nummers is juist ook voor de doorgewinterde VR-gamer vernieuwing.

PSVR-gemeenschap

De PSVR-gemeenschap van spelers kijkt ongetwijfeld uit naar het einde van een bijna driemaandelijkse droge spreuk van het spelen van voornamelijk dezelfde voorraadnummers, zij het met een paar gratis nummers en de toevoeging van Expert + moeilijkheidsgraad.

Veel plezier!