Deel 1: Top 10 VR Games in 2018

10. Werewolves within

Afbeeldingsresultaat voor werewolves within Werewolves within is een party spel in VR. Het spel gaat om de juiste personen vertrouwen en liegen om de tegenstanders te bespelen. Dit is tot nu toe het enige party spel in VR. Om deze reden is het een erg populaire game in VR.

9. The Elder Scrolls V: Skyrim VR

Afbeeldingsresultaat voor the elder scroll Skyrim is al jarenlang een populaire game in Nederland. Het is dan ook geen verassing dat de eerste Skyrim versie die in VR verschijnt gelijk de top 10 binnenkomt. Het spel staat bekend om de goede graphics. Vooral de natuur wordt die in Skyrim wordt nagemaakt is erg mooi. In VR geeft dit spel nog meer de mogelijkheid om de juiste beleving te ervaren. Het kan op sommige momenten voelen alsof je er zelf in zit.

8. Tetris effect

Afbeeldingsresultaat voor tetris effect Tetris effect is een mateloos populair spel op de pc en op de PS4. Het is met een reden erg populair, omdat het gewoon erg verslavend en leuk is om te spelen. Het is nu ook mogelijk om het spel in VR te spelen, waardoor je nog meer verbonden wordt met het spel.

7. Catan VR

Afbeeldingsresultaat voor Catan Vr Wie kent het spel niet. Het is een populair boordspel voor de hele familie. Bijna iedereen heeft het spel vroeger wel eens aan de eetkamertafel gespeelt. Het is dan ook geen verrassing dat deze game zo populair is in de wereld van VR. Het brengt voor veel mensen nostalgische herinneringen naar boven en is dan ook erg populair voor jong en oud.