Augumented Reality

  • Je eigen App in de store
  • Geschikt voor zowel IOS als Android
  • Met of zonder cardboard

Augmented Reality: wat is dat?

Waar Virtual Reality staat voor VR en een virtuele werkelijkheid, staat Augmented Reality voor AR en vergrote werkelijkheid. Met AR scan je de omgeving, de echte fysieke omgeving, en kun je met digitale producten zoals een telefoon, ipad of AR-bril virtuele voorwerpen plaatsen in de wereld die je via dat product kunt waarnemen.

Bekende Augmented Reality
Waarschijnlijk ken je het wel, maar ken je de naam misschien niet. Zo is er bijvoorbeeld de welbekende Pokeman Go hype geweest, waar in de wereld via een gps route, digitale pokemon spellen te spelen waren. Wellicht komt ook Snapchat je bekend voor, waar leuke filters of zonnebrillen op foto's kunnen worden gezet.

Hoe kunnen wij u helpen met Augmented Reality?
AR passen wij toe in Citygames, camping routes, apps. Dit gaat om routes die je kunt lopen in steden, of gebieden zoals campings of gebouwen en daarin worden dan spellen geprojecteerd. Ook maken we apps waar je meubels of apparatuur al kunt plaatsen in je kamer, om te bepalen waar hij moet worden afgeleverd. Het kan heel handig en leuk worden toegepast. Wij denken graag mee hoe dit voor u kan werken.

Direct uw idee├źn bespreken? Bel ons gerust!

030 42 00 444

Voorbeelden van Augumented Reality

Wilt u zich ook onderscheiden met een Augumented Reality

Neem vrijblijvend contact op

Wij werken onder andere voor asfdasfas