De beste upcoming VR games van Oktober

De laatste jaren zijn er steeds meer grote games die volledig in VR zijn. In de komende periode komen een paar top games uit. Deze games zijn optimaal om thuis te spelen en zijn ook optimaal om aan te bieden in VR-arcades. Veel mensen zien echter door de bomen het bos niet meer en zijn ook niet op de hoogte van de nieuwste VR-games. Daarin hebben wij een aantal van deze games op een rijtje gezet. Deze games zullen in de komende maand uitkomen!

VR horror: The Blair Witch Project

Er is niks leuker als een goed horror spel spelen tijdens een avondje met vrienden. Horror wordt echter nog enger en realistischer naarmate het dichterbij komt. Met een VR bril speelt de horror game zich letterlijk voor je ogen af. Blair Witch Project is 1 van de meest immersive en VR-horror games. De game is namelijk aangepast voor de VR distributie. Er zijn verschillende features toegevoegd om de game griezeliger te maken voor de VR-gamer. De Blair Witch Oculus Quest editie wordt op 29-10-2020 gereleaset voor het grote publiek.

VR-battleroyalegame: Population: One

Battle royale games hebben de laatste jaren de game-industrie gedomineerd. Fortnite is de afgelopen twee jaar het meest gespeelde spel geweest. Aan populariteit dus geen gebrek. De VR-markt miste echter een goede battle royale. Population: One is de Fortnite van de VR wereld. Je kan bouwen en tot grote hoogte klimmen om een strategische high-ground te krijgen. Dit kan allemaal in VR! Hierdoor wordt de gameplay en gunplay nog realistischer en intenser. De game zal $30,- kosten en uitkomen op 22 oktober 2020.

VR luchtgevechten: Star Wars Squadrons

Star Wars heeft de laatste jaren een aantal triple A games gereleaset. Deze games waren vooral gericht op de console en pc markt. Doordat deze games veelal gericht waren op de huidige markt was er nog geen ruimte voor VR. Bij de laatste uitgave is dit echter compleet anders. Star Wars Squadrons is een flightbattle spel die je meeneemt tijdens de grootste luchtgevechten van de Star Wars Saga. Door middel van de VR implementatie heb je het gevoel dat je jezelf letterlijk in de cockpit bevind van een rebellen schip tijdens de battle tegen de death star. Alles wat VR geweldig maakt is aanwezig in deze game. Star Wars was nog nooit zo goed!

Interesse?

Heeft u naderhand van dit artikel interesse gekregen in een eigen VR/AR implementatie dan kunt u ons altijd een berichtje sturen via: https://vr-producties.nl/contact/. Dan nemen wij contact met u op over de uitvoering van een op maat gemaakt product.