VR-Producties Voorbeelden

Zien is geloven. Beleven is overtuigen. Nu je hier dan toch bent, neem even de tijd om van de ene verwondering in de andere te vallen met onze showreel.

Bekijk onze showreel

Dura Vermeer - Pontsteiger

Dura Vermeer was bezig met de ontwikkeling van een zeer prestigieus project in Amsterdam genaamd: 'Pontsteiger'. De wens van Dura Vermeer was een Virtual Reality film over dit project. VR-Producties combineerde daaropvolgend 3D animatie met 360 graden film.

Een prachtig project dat niet alleen ons, maar vooral ook hun paradepaardje is geworden.

Icon Yachts Harlingen

Voor Icon Yachts in Harlingen ontwikkelden wij in 3D, VR een superjacht nog voordat deze echt gebouwd werd. Ondanks dat het jacht alleen nog op papier bestond, kon de eigenaar het op deze manier toch bewonderen en zijn wensen precies vormgeven zoals hij wilde.

Ministerie van Infrastructuur Amsterdam Lock Project

Voor het Ministerie van Infrastructuur bouwden wij het sluizencomplex in IJmuiden na. In deze applicatie laten we de oude situatie en de nieuwe situatie zien. Alles is in 3D gemodelleerd en uitgewerkt in de Unreal Engine.

De applicatie wordt vaak getoond bij innovatiedagen van Rijkswaterstaat waarbij laatstgenoemde ook onze Oculus Rift sets huurt.

Nissan

Met een slogan als: "Innovation that excites" is een normale uitnodiging voor je evenement niet genoeg. Nissan heeft er voor gekozen om hun genodigden op een creatieve manier uit te nodigen, door bedrukte Cardboards op te sturen met deze video.

Anthony Veder

Het vooruitstrevende bedrijf Anthony Veder is gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibaar gas. Voor het maken van een 360 graden video, reisden wij af naar Noorwegen om vanaf daar met een gastanker terug naar Rotterdam te varen. Deze 360 graden video geeft je inzicht hoe het is om op een grote gastanker te varen. Een unieke ervaring met een prachtig resultaat!

HHNK dijkdoorbraak

Voor HHNK maakten wij een virtual reality 3D-film. Als locatie bouwden we de binnenplaats van een museum in Texel na. In de film zie je een dijkdoorbraak. Zo kon HHNK bewustwording creëren van het leven onder zeeniveau en een uitleg geven hoe te handelen bij een dijkdoorbraak als ooit weer zo ver gaat komen.

Remy van Kesteren videoclip

In opdracht van Universal Music maakten wij bijgaande 360 graden videoclip voor Remy van Kesteren, wereldberoemde harpist van Nederlandse bodem. Naast de muziek, zullen velen hem kennen van het veelbekeken programma 'Wie is de mol'. Toen hij het nummer 'Aerial' schreef had hij een verhaallijn in zijn hoofd. Dit verhaal zie je in deze clip die in Amsterdam is opgenomen en waarbij onder meer gebruik is gemaakt van een drone..

Philips IC

Voor Philips Healthcare maakten wij deze 360 graden 3D VR-applicatie. In deze video kom je bij op een reguliere Intensive Care. Als je verder kijkt, dan kom je bij na een operatie op een IC naar het voorbeeld van Philips. Philips maakt nu gebruik van deze video voor verkoopdoeleinden door te tonen tijdens hun beurzen en evenementen.

Tremco Illbruck

Voor Tremco Illbruck ontwikkelden wij een 360 graden VR applicatie. Tremco Illbruck wilde op een innovatieve manier laten zien wat hun producten voor de consument betekenen. VR is uitermate geschikt voor dit doel.

In de geanimeerde 360 graden video zie je welke invloed de jaren van een gebouw op de kwaliteit heeft. In de 360 graden video zie je woningen verouderen en hoe Tremco Illbruck deze veroudering tegengaat.

Anne Frank Huis

In opdracht van het Anne Frank Huis maakten wij voor de minder validen een 360 graden tour door het achterhuis. Personen die slecht ter been zijn, nemen plaats in het restaurant en kunnen zo met behulp van een Virtual Reality bril alsnog de tour beleven.

Eurofins

Eurofins is een labratoriumorganisatie die zich bezighoudt met bodemonderzoek. Voor hen hebben we een video gemaakt waarin je een kijkje neemt in hun organisatie. Deze video laat een combinatie zien van zowel film als animatie.

AR citygame

Met deze game gebruiken we AR (Augmented Reality) om een spel te spelen in een plek van je dagelijkse leven, zoals Utrecht of een camping. Via de GPS volg je een route en op verschillende punten kun je games activeren via je Ipad waarbij je de echte en de viruele wereld met elkaar mengt. Je moet je koffer met je spullen gebruiken om de raadsels op te lossen. Het spel is zo gemaakt dat je met je team een missie oplost waarbij je moet samenwerken. Het perfecte cadeau om leuke plekjes van de omgeving te leren kennen en te puzzelen met een groep in de buitenlucht!

Standic

Een 3D VR-experience bouwden wij voor het bedrijf Standic. Voor de optimale beleving bouwden wij een tankterminal na in 3D. In deze experience ondergaat de kijker het gehele werktraject bij Standic. Zo zie je dat vloeistoffen in het schipruim worden overgepompt naar de verschillende opslagtanks in Dordrecht. Interessant en leerzaam.

VR Zombieshooter

Een van onze eerste zelf ontwikkelde games is de zombieshooter. Het speelt zich af in een schoolgebouw, de docent is gevangen en het is jouw taak om hem te redden van de zombies. Op onze locatie Leidsche Rijn kun je dit spel spelen met met je vrienden. Met de bril op begeef je je in het schoolgebouw en zie je elkaar en de zombies allemaal in dezelfde VR wereld!


Wij werken onder andere voor asfdasfas