Team van specialisten

VR-Producties is enthousiast VR-fan en innovatief VR-specialist van het eerste uur. Alle relevante technologieën hebben wij volledig onder de knie. Dat uit zich in een 1:1 vertaling van jouw wensen en verwachtingen, aangevuld met sterke ideeën van onze zijde. Die samenwerking levert toepassingen met passie en meerwaarde. Design beyond limitations. Functionality beyond expectations.

Bekijk onze showreel

Ons team van specialisten

Saco

Owner

Harry

Co-Owner / Projectmanager

Marc

Projectmanager

Danielle

Projectmanager

Ronald

360 graden video’s

Jeroen

3D Artist

Tonnie

Cameraman

Kevin

Game Ontwikkelaar

Dyon

3D Artist

Fleur

3D Artist

Monty

Kantoorhond

Productie van script tot oplevering

Het begint met de gedachte. Het wordt een presentatie die vanuit alle hoeken overtuigt, een beleving die ervaring in tienvoudig tempo dichterbij brengt, een therapie die toegankelijk is en aanslaat bij een brede doelgroep. Je bespreekt je uitgangspunten met ons, wij gaan aan de slag. Van scriptwriting tot artwork. Uiteraard nemen we je mee in het traject zodat je je product stap voor stap volgt: een voorlopende, next level, VR-productie.

Naast het creëren van Virtual Reality content zijn wij ook te boeken met onze Virtual Reality brillen. Zo vind je ons op beurzen, congressen, personeelsfeestjes en tech events en laten wij duizenden mensen versteld staan van Virtual Reality. Ook verlenen en maken wij Virtual Reality games voor onder andere bedrijfsuitjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor