Team van specialisten

VR-Producties is enthousiast VR fan en innovatief VR specialist van het eerste uur. Alle relevante technologieën hebben wij volledig onder de knie. Dat uit zich in een 1:1 vertaling van jouw wensen en verwachtingen, aangevuld met sterke ideeën van onze zijde. Die samenwerking levert toepassingen met passie en meerwaarde. Design beyond limitations. Functionality beyond expectations.

Bekijk onze showreel

Ons team van specialisten

Saco

Owner

Harry

Co-Owner / Projectmanager

Marc

Projectmanager

Ronald

360 graden video’s

Alexander

Sales & Business development

Jeroen

3D Artist

Paul

Scriptschrijver

Tonnie

Cameraman

Michael

3D Artist

Kevin

Game Ontwikkelaar

Dyon

3D Artist

Fleur

3D Artist

Paul

Editor

Monty

Kantoorhond

Productie van script tot oplevering

Het begint met de gedachte. Een presentatie die in alle hoeken overtuigt. Een leerprogramma dat ervaring in tienvoudig tempo dichterbij brengt. Een therapie die toegankelijk is en aanslaat bij een brede doelgroep. Je bespreekt je uitgangspunten met ons, en wij gaan aan de slag. Van scriptwriting tot artwork. Uiteraard nemen we je mee in het traject zodat je stap voor stap weet wat je krijgt: een perfecte, next level, VR-productie.

Naast het creëren van Virtual Reality content zijn wij ook te boeken met onze Virtual Reality brillen. Zo vind je ons op beurzen, congressen, personeelsfeestjes en tech events en laten wij duizenden mensen versteld staan van Virtual Reality. 

Wij werken onder andere voor