VR-Producties Voorbeelden

Zien is geloven. Overtuigen is beleven. Nu je hier dan toch bent, neem even de tijd en val van de ene verwondering in de andere met onze showreel.

Bekijk onze showreel

Dura Vermeer - Pontsteiger

Dura Vermeer is bezig met de ontwikkeling van een zeer prestigieus project in Amsterdam genaamd: 'Pontsteiger'. De wens van Dura Vermeer was een Virtual Reality film over dit project. VR- producties combineerde daaropvolgend 3D animatie met 360 graden film.

Een prachtig project dat niet alleen hun maar ook ons paradepaardje is geworden.


Icon Yachts Harlingen

Voor Icon Yachts in Harlingen ontwikkelden wij in 3D VR een nog te bouwen superjacht. Ondanks dat het jacht alleen nog op papier bestaat, kan de eigenaar het op deze manier toch bewonderen.

Wij vertonen deze VR film ook op beurzen. 


Ministerie van Infrastructuur Amsterdam Lock Project

Voor het Ministerie van Infrastructuur bouwden wij het sluizencomplex in IJmuiden na. In deze applicatie laten we de oude situatie en de nieuwe situatie zien. Alles is in 3D gemodelleerd en uitgewerkt in de Unreal Engine.

De applicatie wordt vaak getoond bij innovatiedagen van Rijkswaterstaat waarbij laatstgenoemde ook onze Oculus Rift sets huurt. 


Nissan

 Met een slogan als: "Innovation that excites" is een normale uitnodiging voor je evenement niet genoeg. Nissan heeft er voor gekozen om hun genodigden op een creatieve manier uit te nodigen, door bedrukte Cardboards op te sturen met deze video. Anthony Veder

Het vooruitstrevende bedrijf Anthony Veder is gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibaar gas. Voor het maken van een 360 graden video, reisden wij af naar Noorwegen om van daar met een gastanker terug naar Rotterdam te varen. Deze 360 graden video geeft je inzicht hoe het is om op een grote gastanker te varen. Een unieke ervaring met een prachtig resultaat!


HHNK dijkdoorbraak

Voor HHNK maakten wij een virtual reality 3D film. Als locatie bouwden we de binnenplaats van een museum in Texel na. In de film zie je een dijkdoorbraak. Doel: HHNK wil bewustwording creeren van het leven onder zeeniveau. Ook leggen we uit hoe te handelen bij een dijkdoorbraak. 


Remy van Kesteren videoclip

Wij maakten bijgaande 360 graden videoclip voor Remy van Kesteren in opdracht van Universal Music.

Remy van Kesteren is een wereldberoemde harpist van Nederlandse bodem. Naast de muziek, zullen velen hem kennen van het veelbekeken programma 'Wie is de mol'. Toen hij het nummer 'Aerial' schreef had hij een verhaallijn in zijn hoofd. Dit verhaal zie je in deze clip die in Amsterdam is opgenomen en waarbij we onder meer gebruik maakten van een drone.


Philips IC

Voor Philips Healthcare maakten wij deze 360 graden 3D VR applicatie. In deze video kom je bij op een reguliere Intensive Care. Kijk je verder dan kom je bij na een operatie op een IC naar het voorbeeld van Philips. Philips gebruikt deze video voor verkoopdoeleinden en voor beurzen en evenementen. Zie hier voor de geanimeerde video in een virtuele ruimte. 


Tremco Illbruck

Voor Tremco Illbruck ontwikkelden wij een 360 graden VR applicatie. Tremco Illbruck wil op een innovatieve manier laten zien wat hun producten voor de consument betekenen. VR is uitermate geschikt voor dit doel.

In de geanimeerde 360 graden video zie je welke invloed de jaren van een gebouw op de kwaliteit heeft. De producten van Tremco Illbruck zorgen voor kwaliteitbehoud van deze woningen. In de 360 graden video zie je woningen verouderen. Tremco Illbruck gaat deze veroudering tegen. Anne Frank Huis

In opdracht van het Anne Frank Huis maakten wij voor de minder validen een 360 graden tour door het achterhuis. Personen die slecht ter been zijn, nemen plaats in het restaurant en beleven met behulp van een Virtual Reality bril alsnog de tour.

De tour is een geweldig succes dat vraagt om meer. 


Eurofins

Eurofins is een labratoriumorganisatie die zich bezighoudt met bodemonderzoek. Voor hen hebben we een video gemaakt waarin je een kijkje neemt in hun organisatie. Deze video is zowel gefilmd als geanimeerd. 


Standic

Een 3D VR experience bouwden wij voor het bedrijf Standic. Voor de optimale beleving bouwden wij een tankterminal na in 3D. In deze experience ondergaat de kijker het gehele werktraject bij Standic. Zo zie je dat vloeistoffen in het schipruim worden overgepompt naar de verschillende opslagtanks in Dordrecht. Interessant en leerzaam.

Deze experience wordt grotendeels ingezet op beurzen. 


Wij werken onder andere voor